Messussa oli kivaa. Tosi kivaa. Meitä oli siellä aika monta, vallattiin eturivi kokonaan, plus että muutamat joutuivat menemään muualle istumaan. Nanna kyllä luuli, että kyseessä olisi pääsiäisyön messu, joka olisi varmasti ollut kokemisen arvoinen. Enpä jaksanut mennä. Ensi vuonna sitten katsellaan uudestaan.
Ehtoollisviinin haju sai minut jo voimaan pahoin, yöh. Vaikka olenhan minä jo kahdesti maistellutkin, heh. Mutta jo siinä penkissä istuminen teki pahaa, Sanni sanoi, että sille on tullut paha olo kun se on ollut jakamassa joskus sitä jossain messussa.
Yle Radio 1 soittaa muuten huomenna livenä kello 10 alkaen toisen pääsiäispäivän messun Espoon Tuomiokirkosta. Kannattaa kuunnella, liturgina toimii Sami Marte, joka on just huippu! Lähetys kestää tunnin, vaikka mielestäni yleensä nuo messut kestävät n. 75 minuuttia. Tosin ei kyllä aina. Pitäisi käydä svenskatalandebättrefolk-messussakin joskus, siis ruotsinkielisessä. Voisi olla kivaa.

Awwh, ihanaa, kun ei tarvitse vielä huomenna mennä kouluun. Tosin olen herännyt muutenkin nyt aika aikaisin (jo yhdeksän jälkeen!) että sikäli ei niin väliä, vaikkei olisikaan lomaa. Mutta ainahan loma on kivaa, hey. Tiistaissa odotan kyllä eniten luovan kirjoittamisen tuntia ja kahden ihanan ystävän näkemistä. Winkwink vaan, on ollut ikävä. Khihi.

Piti mennä tädille tosiaan, mutten mennytkään sitten. En tiedä, menenkö tänään tai huomenna vielä käymään. Saa nähdä. Toivottavasti. Tosin haluaisin kuunnella sitä radiota aamulla huomenna, hehee. Kun en paikan päälle jaksa raahautua sinne kirkkoon. Mutta näille hiuksille olisi nyt ehdottomasti tehtävä jotain! Argh, meinaa hermot mennä.