Olipa taas jänskä koulupäivä. Aamulla oli hissaa, olin vielä niin unessa, etten muista siitä näin jälkeenpäin paljon mitään. Sitten oli äikkää, tehtiin omaa mediahenkilöä ryhmissä, minä sain sentäs ihan mukavan ryhmän, tein Inkan ja Jonin kanssa. Aloitimme sitä jo eilen, ja saimme tänään melkein valmiiksi, vaikka kaikki olivatkin vielä vähän tittidii.
Ruokkiksella oltiin Inkan ja Camillan kanssa syömässä. Sinänsä ihan kiva pitkästä aikaa viettää ruokkista Camillan kanssa. Ja Inkankin. Tein siinä ussanläksyt ja juttelin Camillan kanssa vähän. Awws. Kolmannella tunnilla oli musiikkia. Musiikintunnit on aina joku epärealistinen maailma koulupäivän keskellä, oma pieni todellisuutensa, satumaailma. Ehkä se johtuu siitä, että ei ole oman luokan kanssa, vaan sen valinnaisryhmän. Tosin ei muut tunnit tunnu siltä, edes luova kirjoittaminen tai ranska. Liittyneeköhän tuo jotenkin siihen, että aineena musiikki on jotenkin vapaampi? Tai ehkä siihen, ettei jää tilaa ajatuksille, kun soitetaan. Sen kyllä ainakin huomasin.
Vikalla välkällä olin taas Camillan kanssa. En kyllä osaa luottaa Camillaan enää, kysyin vain, onko se ihan kauheaa viettää kaikki välitunnit suunnilleen yksin. Ei kuulemma. Camilla nyt vaan on sellainen. Ei ehkä paha ihminen, mutta tarpeeksi inhottava.
Vikalla tunnilla oli ussaa, mikä oli kanssa ihan kivaa, tekstailin siinä vaan ja hähää. Katsottiin videota, katseltiin ikoneita ja rukousnauhaa, sekä käytiin läpi koealuetta. Eli oikeastaan ei tehty paljon mitään järkevää. Mikäs siinä.

Mutta niin, oli ihan kiva päivä. Illalla olis tarkoitus mennä kiirastorstain messuun Aneten kanssa. Nyt pitää vaan katsoa bussit jo valmiiksi, etten myöhästy. Huomenna tai lauantaina lähden varmaan tädillä käymään, joten hyvää pääsiäistä kaikille! :)